Erika Bollaert

Erika Bollaert is afgestudeerd aan de KuLeuven in 2007 als licentiaat in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie optie musculoskeletale revalidatie (manuele therapie en sportkinesitherapie). Na ervaring te hebben opgedaan in praktijken bij een collega en in een revalidatiecentrum heeft ze in 2011 het team van dBrug vervoegd, waar ze al snel voltijds aan de slag was.

In haar vrije tijd organiseert ze reizen naar de safarigebieden in zuidelijk Afrika. Als er dan nog enkele uurtjes over schieten, vind je haar sowieso terug op de koersfiets.

Sinds kort biedt Erika ook lasertherapie aan. De high power laser die een maximaal wattage haalt van 25 Watt biedt een goede en snellere oplossing voor tendinopathieën (overbelastingsletsels zoals achillespeestendinopathieën, tennisellebogen,…), spierscheuren, post-operatieve pijn, chronische rugklachten, nekklachten en vele andere problemen. Vraag haar naar prijzen voor deze innovatieve therapie.

aanvullende opleidingen:

  • Mulligan concept
  • Manuele en Trainingstherapie bij professionele sporters
  • Medical taping concept
  • Veilig manipuleren thv bovenste en onderste kwadrant
  • Physical Rehabilitation trainer
  • Manipulaties en weke delen technieken
  • Redcord

Wanneer komt u bij ons?

Behandelingen sportkinesitherapie, manuele therapie en algemene kinesitherapie.

Dit impliceert revalidatie bij sportblessures, na operaties, rug-en nekproblemen, overbelastingsletsels (tendinopathieën), neurologische aandoeningen, alsook aanleren van de juiste lichaamshouding en bewegingspatronen,…

Hoe ziet een behandeling eruit?

De meeste patiënten komen een paar maal per week, meestal met een totaal van ongeveer 9 sessies. De behandelingen bestaan uit manuele technieken, dikwijls gecombineerd met oefentherapie, taping.

Afspraak?

dit kan steeds telefonisch :  03 636 07 89

info@dehuisartsenpraktijk.be