Evy Ferrari

Tel.: 03/636 07 89
info@dehuisartsenpraktijk.be

Opleidingen en specialisaties : maatschappelijk assistent ( stages in het vertrouwenscentrum voor kindermishandeling en de psychiatrie ) ( Hogent ) , bachelor pedagogische wetenschappen ( UGent ) , master familiale en seksuologische wetenschappen ( KULeuven ) , specialisatieopleiding ( therapieopleiding ) op de dienst huwelijk en gezin ( KULeuven ) en ALO ( academische lerarenopleiding ) , bijkomende opleiding DSI ( dringende sociale interventie ) bij het Rode Kruis Vlaanderen .

Aard van zorgen en doelgroep: ondanks alle mooie beelden op TV , ondanks alle alwetende artikels in de vele weekbladen , ondanks alle goede raad van vele vrienden , ondanks alles blijf jij of je partner of blijven jullie samen nog zitten met de vele vragen over seksualiteit , de relatie met je partner , de relatie met jezelf , ….

Ben jij blijven zitten met je vragen over seksualiteit : teveel zin , te weinig zin , pijn bij het vrijen , erectieproblemen , vroegtijdige zaadlozing , ….

Over je relatie : gevoelens van jaloersheid bij jezelf of je partner , oude koeien die niet uit de gracht geraken , te weinig vrijheid , een ziekte die niet verwerkt wordt bij jezelf of je partner , ruzies , depressie , …

Over de intimiteit bij jezelf , in je relatie , ….

Over vruchtbaarheid , kinderwens bij jezelf of je partner , kinderen die uit huis gaan , …

Over afscheid na een scheiding , verlies van een partner of een kind , …

Aarzel dan niet om contact op te nemen , om samen met een deskundige op pad te gaan en een oplossing te vinden voor jouw probleem .

Raadpleging na afspraak : dinsdag van 14 tot 21 uur

Raadpleging via e-mail: Soms is het moeilijk of onmogelijk om op gesprek te komen. Dan bestaat er de mogelijkheid van consultatie via e-mail. Je stuurt een mail met je situatie en/of vragen naar info@dehuisartsenpraktijk.be met als onderwerp “t.a.v Evy Ferrari”. Ik bekijk deze en contacteer u om te melden dat ik uw mail ontvangen heb en of het mijns inziens mogelijk is om u gefundeerd advies of antwoord te geven via e-mail.

U betaald dan €40 en als de betaling mij bereikt, ontvangt u van mij een e-mail terug. Wanneer consultatie mij via deze weg niet aangewezen lijkt, breng ik u daarvan op de hoogte en zal ik u uitnodigen voor een gesprek.

Tarief 

€ 50 (1 uur)